Mini Hortum Makarası Nerelerde Kullanılır ?

21-09-2022 08:27
Mini Hortum Makarası Nerelerde Kullanılır ?
Mini Hortum Makarası Nerelerde Kullanılır?

Adından da anlaşılacağı üzere, mini hortum makaraları, bir diğer adıyla hortum tamburları; uygulama alanı dar olan müşterilerimiz için tasarlanmıştır. Hareket kabiliyeti kısıtlı olan alanlarda hem düzenli görünümü sağlamak hem de işlevselliği arttırmak için en büyük yardımcınız olmaktadır. Araç üstü sistemlerde,  yıkama istasyonlarında, fabrikalarda, kısacası su ve hava akışının yer aldığı her alana kolaylıkla adapte edilebilir.
 
Mini su hortum makarası; temizlik sektöründe faaliyet gösteren araç üstü sistemlerde tercih edilmektedir. Çöp kamyonu, vidanjör, vb. araçların üzerine monte edilerek sistem temizliğini sağlamaktadır. Mini su hortum makarası ayrıca farklı sektörlere hizmet veren mobil bakım araçlarının vazgeçilmez ekipmanıdır.  R1-1/4” Hortum ölçüsü ile basınç gerektiren alanlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir.
 
Mini su hortum makarası, kendi alanında yer alan bir çok ekipman ile uyumludur. Yıkama makinesi veya tabancası, bahçe sulama aparatları, su filtreleri gibi kısacası su akışının olduğu her alan ve şartta en güvenilir yardımcınız olarak yanınızda yer almaktadır. Metal tambur ve mafsal aksamı sayesinde oldukça sağlam ve uzun ömürlüdür.
 
Mini hava hortum makarası; hava ile çalışan pnömatik ekipmanların kullanılmasında en çok tercih edilen yardımcı ekipmandır. Mini hava hortum makarası sıklıkla lastik ekipmanlarının satış ve tamirinin yapıldığı servislerde tercih edilmektedir. Operatörlerin kullanmış olduğu somun sökme tabancasının hareket kabiliyeti; mini hava hortum makaraları ile artırılmakta, hava hortumların düzenli halde saklanması ve uzun ömürlü olması sağlanmaktadır.
 
Mini hava hortum makarası, hava tabancası, somun sökme tabancası, perçin tabancası vb. birçok pnömatik ekipmanla direkt olarak uyumludur. Standart hava kaplini yardımıyla kolaylıkla bağlantı gerçekleştirilebilmektedir. Metal gövdeli mini hava hortum makarası, güçlü ve sağlam yapısı ile en zor koşullarda maksimum hizmet sunabilmektedir.

Mini Hortum Makarası Kullanmanın Avantajları Nelerdir?
 
-          Çalışma alanına estetik ve düzenli görünüm kazandırır.
 
-          Çek-Bırak mekanizması ile kolay toplama özelliği sağlar.
 
-          Kilit mekanizması ile güvenli çalışma sağlar.
 
-          Kolay kullanım ve erişim sayesinde operatörlerin işlerini hızlandırır.
 
-          Bir çok ekipmanla uyumlu olması sayesinde işlevsellik kazandırır.
 
-          Hortum kullanım ömrünü uzatır.
 
 
Tavsiye edilen ürünleri incelemek için tıklayınız.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.