Power for All Alliance Piller ve Aküler

14-06-2023 10:35
Power for All Alliance Piller ve Aküler
Power for All Alliance veya bir diğer ismi Power for All Piller ve Aküler Yenilenebilir enerji teknolojilerinin geliştirilmesini teşvik etmek ve yerel enerji girişimlerini desteklemek amacı ile bir çok markanın katılarak katkıda bulunduğu bir girişimdir.
 
Bosch markasına ait 30 milyondan fazla "Power for All" pilinin 2023'ün başlarında piyasada olması bekleniyor - bu 18 voltluk piller 2007'den beri evrensel olarak uyumludur. Buna ek olarak, "Power for All Alliance" ürün portföyü ”, 100'den fazla cihaza genişletilecek. Yalnızca Bosch, Ev ve Bahçe alanındaki ürün yelpazesini bu yılın sonuna kadar yüzde 40'tan fazla genişleterek yaklaşık 60 cihaza çıkaracak. Henk Becker, "Pille çalışan UniversalPump 18V basınçlı hava pompamız gibi yeniliklerle, yeni segmentler açıyoruz ve kullanıcılarımızın esnekliğini önemli ölçüde artırıyoruz," dedi. “Bizi harekete geçiren ve Allianz'ı bir araya getiren şey, insanların yaşam kalitesini iyileştirme vizyonumuz.


 
Power for All Piller ile daha az pil, daha fazla makine kontrol edilebilir ve çevre kirliliğini azaltıp aynı zamanda ev ve dünya ekonomisine katkıda bulunursunuz.
Power for All piller ve akülerin fiyat bilgileri için web sitemizin akü ve aksesuarlar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Power for All Alliance Kullanan Markalar

  • POWER FOR ALL ALLIANCE
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.